Rune´s have service
Byvej 12, 4700 Hammer
+45 42 31 98 63
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Belægninger
Der findes mange forskellige sten/fliser og forskellige lægge mønstre. Så det kan være svært at bestemme sig nogen gange. Men man kan kikke lidt på

Sandstone.dk (sandsten)

Drømmehave.dk  (Bent Vangsøe granit)

zurface.dk (Granit)

IBF.dk (Betonsten)

Farumbeton.dk (betonsten)

3 Typer af sten

Betonsten/Fliser er den "Billige" løsning, Man kan få dem i mange farver og mål og kan bruges til Hele haven og kan være flot i mange år. men beton er også den der bliver hurtigst "gamle" at se på med tiden, der vokser nemmere mos og alger på betonsten og når du så renser dem med højtrykrenser, laver man små krater i betonen og det gør det bare nemmere for mos og alger at gro, med mindre du imprægnere dem med en form for forstøver efter du har renset dem. så kan de holde nogen år igen. så det kræver mere at holde betonsten/Fliser pæne end de to næste typer sten.

Sandsten en dyrere løsning, men holder hele livet og er meget nemme at vedligeholde, her kan man bare spule stenene og bruge en stiv kost, ikke at der ikke kan vokse alger på sandsten, men det er nemmere at få af og stenene tager ikke skade af at blive renset. Sandsten er gammel aflejret havbund som er sammenpresset og hærdet igennem mange år og kommer i mange farvespil.

Granit er på samme måde som sandsten en dyrere løsning, Men her får du også Fliser der holder hele livet og på samme måde nemme at gøre rene uden der sker noget med granitflisen. Granit er en bjerg art og bliver dannet på store dybder og stort tryk under kontinenter og bliver trykket op med kontinentalpladerne. Granit kommer i mange mål, farver og forskellige overflader.

Der er selvfølgelig en masse andre typer sten.

 

 

img_divider

Fordele ved vores services.

Går op i kvalitet arbejde
Holder en aftale
Uddannet anlægsgartner
God service
OG vi kan lide det vi laver