Anmeldelser

Vi havde fornøjselsen af Rune i ca. 5 uger, hvor han fik anlagt 240 kvm fliser og rullegræs, så vores nye hus kom til at stå super skarpt. Rune kom selv med forslag til at sikre fliserne mod skred og lavede derfor en flot kant. Det hele er blevet super fint, og Rune mødte trofast op tidligt hver morgen og sagde godmorgen når vi skulle afsted. Rune holder sine aftaler og er super hyggelig. Jeg vil varmt anbefale at få lavet fliser/have af Rune.
Mads H.D.
Rune har lagt en superflot flisebelægning i vores indkørsel, hvor budget og tidsramme blev overholdt helt som aftalt. At Rune samtidig har en meget behagelig omgangsform, gør at vi varmt kan anbefale ham til andre.
Steffen Mysager og Tine Skak
Har fået lagt fliser, sandsten af Rune. Jeg er meget glad og tilfreds med det han har lavet. Rune holder aftaler, og resultatet bliver som man ønsker. Han er god til at komme med input, og alle aftaler, omkring priser holder, kan kun anbefale folk at bruge Rune.
Benny
Rune er en super pålidelig ung og sød fyr. Han lagde 150 kvm. flisebelægning og et stort plantebed for os. Resultatet er blevet super flot og hans pris var rigtig god. Han er super punktlig, effektiv og efterlader altid ting pænt.
Dorte S

Få et uforpligtende tilbud

Send mig en mail og jeg vender tilbage til dig snarest!