Rune´s have service
Byvej 12, 4700 Hammer
+45 42 31 98 63
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Planter er jo en videnskab. Alt lige fra Jordtype til om den kan tåle meget eller lidt sol .
Vi elsker planter og det gør vores dyr også man kan plante planter som insekter,sommerfugle og alle de andre dyre man har i haven kan lide, man kan også lave en vild have med hjemmehørende planter, vis man mere er til det. Måske en stil af japansk have med enkle træer og planter med granitsten.Der er mange muligheder og det vil vi gerne hjælpe med.

Så hvis i har en opgave der indholder mange bede og nye planter, Så vil jeg lave en skitse over jeres have og bede og så vil vi bestille en tid hos planteskole som vi samarbejder med, så kunden kan komme med Rune-sten Have&Anlæg dertil, så har vi en skitse over hvor i vil have jeres bede og planter og i kan jo komme med jeres ønsker, så kan planteskolegartneren gå rundt med jer og finde de planter i ønsker jer eller bruge ham/hende til at få andre ideer, måske han/hun har andre forslag i forhold til alt det med for lidt eller for meget sol,skygge og jord.

Vi kan selvfølgelig bestille det hele, hvis i har bestemt jer og ikke har behov for se,føle og dufte til planterne.. så bestiller vi det, og sparer tiden på planteskolen. da ikke alle har tid til at tage fri i hverdagen. så jeg står gerne for at bestille de pæneste og flotteste planter til jer som vi kan fremskaffe.

img_divider

Fordele ved vores services.

Går op i kvalitet arbejde
Holder en aftale
Uddannet anlægsgartner
God service
  OG vi kan lide det vi laver

Rune frovst møller som ejer Rune-sten Have&anlæg har lavet mange haver igennem de sidste 15år og vi står klar med uddannet anlægsgartner til at hjælper dig med jeres idèer og drømme. Ingen opgave er for småt eller for stort. Så i mere ind velkommen til ringe eller skrive. så skal vi nok tage telefonen eller vende tilbage på mail.
Vi ser frem til at høre fra jer.